ODO B2 – Avanti (P) B5 (8-5) Voor elkaar en met elkaar

Gisteren had ik de eer om jullie invalcoach te zijn. Bij de voorbespreking hebben we het gehad over plezier, elkaar helpen en sterke en zwakke schakels. Jullie reageerden in de kleedkamer al erg enthousiast en eenmaal op het veld was ik erg trots zo’n team te mogen coachen. Jullie gingen er allemaal voor, met de sterke invallers Femke (hele 1e helft), Nina (2e helft) en Gijs (laatste minuten). Het was fantastisch te zien hoe jullie het oppikten en lieten zien wat je in je mars hebt! En heel erg leuk dat jullie zelf ook de ‘lol’ ervan inzagen om ballen bij het uitverdedigen terug te veroveren! Heel veel balbezit heb jullie daardoor zelf opgeëist. In een leuke wedstrijd met de mede koploper waren jullie ietsie beter en feller en effectiever in het afronden. In de 2e helft zag je wel dat het spel kracht kostte, niet iedereen kon het tot aan de laatste minuut volhouden. Maar jullie gingen wel door, en dat was afgezien van de wedstrijd overwinning, een duidelijke 8-5 zege, de grootste winst. Bedankt voor de leuke wedstrijd en succes!!