WION 1 – ODO 1 (14-16)

We mochten gisteren aantreden tegen WION 1. WION had de wedstrijd van vorige week verloren. Wij hadden als taak om de goede lijn van vorige week door te trekken naar deze week. Na een dag volop regen hadden wij het geluk dat het bij onze wedstrijd uiteindelijk droog was.

In de eerste helft ging het gelijk op. Om en om werd er weer door ons en dan weer door WION gescoord. We merkten wel dat we af en toe te snel wilden spelen, waardoor veel aanvallen van ons tot ‘1 schotsaanvallen’ werden bekroond. We gingen met een gelijkspel de rust in.
De boodschap vanuit het praatje was dat we ons meer met onszelf bezig moesten houden en minder met de scheids. Ook het geduld in ons spel is erg belangrijk, zodat de tegenstander vanzelf fouten gaat maken. In de tweede helft merkte je dat er een sterker ODO stond. We pakten de voorsprong door het spelen VOOR elkaar. Het geduld en de rust in ons spel gaf ons meer de ruimte om de juiste kansen te pakken. Toch werd er nog wel weerstand geboden door WION, maar uiteindelijk was ODO de terechte winnaar met als eindstand 14-16.

Volgende week zal het nieuwe complex van ODO worden geopend en wij mogen ook aantreden tegen Seolto. Ik hoop op mooi weer en ik hoop op een fanatieke pot. Publiek en invallers bedankt!