ODO E2 – VEO E1 (7-6)

Vandaag zonder Tess, die een leuke familiedag had. Dus met zijn 4-en, geen wissels. Ik was erg benieuwd hoe jullie dat zouden volhouden. VEO had vorige week ook gewonnen en het leek er vooraf op dat we aan elkaar gewaagd zouden zijn. In een leuke wedstrijd waren jullie naar mijn mening ietsje beter dan VEO. Maar door hun felle spel maakten wij iets teveel foutjes bij het gooien en vangen. Toch leek het er op dat we makkelijk zouden winnen. Met een 4-2 voorsprong bij rust werd het echter spannender en spannender. En door de spanning ging het spel ook heen en weer. Vlak voor tijd wist VEO tot op 6-6 gelijk te komen en in echt de laatste minuut wisten jullie nog een keer te scoren! Einde wedstrijd en op het nippertje maar verdiend gewonnen. En wat hebben jullie hard gewerkt voor deze overwinning, knap hoor!

Deze week weer hard trainen op verdedigen (tussen de aanvaller en de paal staan met je bi…. naar de paal), waarom je niet altijd achter je tegenstander aan hoeft te rennen en hoe je het kan oplossen als je tegenstander via de aangever vrij wil komen….