De Meervogels F1 – ODO F1 (13-9)

De dag begon vroeg voor ODO F1. Om 8:00 al verzamelen voor vertrek, om af te reizen naar Zoetermeer. Daar wachtte Meervogels F1, de eerste tegenstander van onze poule, met op het oog allemaal leuke en sterke tegenstanders. Meervogels was heel scherp en ODO moest toch nog even wakker worden. Binnen 10 seconden was het 1-0 voor Meervogels. ODO was daarna wel gelijk wakker en liep goed mee met de tegenstander, waardoor ze veel moeilijker tot schot konden komen. De 1e rust gingen we in met een 2-0 achterstand. Niks aan de hand dus. Het 2e kwart wist ODO ook te scoren door mooie schoten van Juliette, Frodo en Romae. Helaas wist Meervogels ook nog een paar keer te scoren, met name door 1 jongen, die wel erg makkelijk en goed schoot. Rust 7-3. In de rust afgesproken dat we deze wedstrijd ook weer goed konden gebruiken om te oefenen met vrijlopen, uitstappen, aan de buitenkant gooien, en vooral met je GOEDE hand gooien. Dus met links en met rechts gooien. Het 3e kwart was super, door doelpunten van Minke en Romae beide 2x, was het na 30 minuten 7-7! Niet alleen de kinderen in het veld waren aan het juichen, maar ook de ouders stonden op en neer te springen aan de kant, Fantastisch! Helaas was het 4e kwart weer voor Meervogels. En met een doelpunt van Minke en Duncan was de eindstand 13-9. We hadden een klein beetje pech dat 1 jongen van de tegenstander, makkelijk en veel scoorde en ook nog eens heel de wedstrijd speelde vandaag. Maar voor ODO is dat eigenlijk ook prima. Door tegen goede tegenstanders te spelen, leer je heel veel! Deze week gaan weer weer trainen op met links en rechts gooien, aan de buitenkant gooien (EN NIET DWARS DOOR HET MIDDEN!).

De wedstrijd was echt fantastisch, ik heb genoten!