Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ODO Oliebollentoernooi 2018

27 december 2018 @ 16:00 - 22:00

Het oliebollentoernooi voor de senioren is dit jaar op donderdag 27 december! Net als vorig jaar zijn, naast supporters, oud-leden, ouders, vrienden, bekenden, alle ODO senioren en junioren welkom, dus stuur deze uitnodiging dan ook gerust door!
Ook nu willen we graag weer aan het eind van de middag (16.00/16.30 uur) beginnen. En zorgen we ook weer voor een lekkere maaltijd, kosten ca. € 10

Opgeven kan middels het bekende formulier t/m donderdag 20 december.
Zeker als je ook de daghap wilt is tijdige opgave handig. Het is trouwens geen probleem om het eerste deel van het toernooi te missen, als je als één van de weinigen moet werken (..) Dit kan je aangeven bij het aanmelden. Alleen blijven eten kan je ook aangeven via formulier.
En voor kinderen een speciale kidsportie en -prijs… Kom je alleen een borrel doen, dan is opgeven niet nodig (maar ben je uiteraard ook van harte welkom!)

Voorlopig Programma
16:00/16:30 Start toernooi (4 tegen 4)
18:00 Daghap in de Sjee
19:00 Vervolg toernooi
22:00 Champagne uitreiking aan de winnaars
22:15 Borrel in de Sjee

Verder

  • Neem een wit en gekleurd shirt mee, zodat ‘de tegenpartij’ te herkennen is
  • Heb je een scheidsrechtersfluitje neem deze dan ook mee, we rekenen er op dat je een wedstrijdje meefluit..
  • Info hoe de kosten van de maaltijd vooraf betaald kunnen worden volgt binnenkort.
  • Voor het goede verloop van het toernooi zijn we op zoek naar ‘wedstrijdleiding’, het liefst 2 personen. Lijkt dat je leuk? Laat het weten aan Rob of Frits

Het belooft weer als vanouds een gezellige boel te worden…. hopelijk tot dan!! Houd de site in de gaten, voor toevoegingen aan dit bericht.

Rob, Frits

Gegevens

Datum:
27 december 2018
Tijd:
16:00 - 22:00