Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

ODO 1 – Tjoba 1, Kangoeroes Team van de Week en Kip Döner Maaltijd

14 september 2019 @ 16:00 - 19:00

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen is tegen de Zeeuwse vrienden van Tjoba. De ODO Kangoeroes zijn Team van de Week en er wordt een heerlijke Kip Döner Maaltijd voorbereid i.s.m. Piramide Maassluis. Aanmelden en betalen voor deze maaltijd kan via onze webshop, bij meerdere eters per betaling is het fijn als je de namen in het opmerkingen vakje zet!

Kangoeroes Team van de Week

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en aanstaande zaterdag 14 september speelt ODO 1 hun eerste thuiswedstrijd tegen Tjoba. ODO is erop gebrand om de punten in Maasland te houden, maar hebben hierbij de hulp en aanmoediging van alle supporters én het Team van de Week weer hard nodig. De kinderen die ODO 1 op 14 september zo hard mogelijk mogen aanmoedigen zijn alle kinderen van de Kangoeroes! De wedstrijd start om 16:00, dus als jullie om 15:30 aanwezig zijn hebben jullie nog alle tijd om je te laten schminken en voor te bereiden!
Wie de pupil van de week wordt is nog niet duidelijk, maar zal vanzelf bericht krijgen! Diegene zal komende zaterdag tijdens de wedstrijd van ODO 1 extra in het zonnetje gezet worden. De trainer is ervan op de hoogte wat ‘pupil van de week’ zijn inhoudt en zal dit uitleggen.
Tijdens de wedstrijd is het fijn als er ouders zijn die bij het team van de week aanwezig willen zijn om toezicht te houden, de kinderen te helpen en natuurlijk te helpen met het aanmoedigen! We hopen dat de ouders van de Kangoeroes dit onderling willen oppakken.
Alvast heel veel plezier allemaal en namens ODO 1 bedankt

ODO Daghap

Zaterdag 14 September spelen ODO 1 en 2 thuis tegen Tjoba! We beginnen het seizoen met een heerlijk Turks broodje kip döner met salade, sauzen en frites van onze vrienden de Piramide uit Maassluis…. De daghap kost als vanouds € 7,50 en voor kinderen (frites met klein broodje kip döner of een snack) € 2,50. Opgeven en betalen kan via de webshop op de ODO site of via deze link:

https://www.odomaasland.nl/product-categorie/maaltijden/kip-doner-14-september-2019/

De daghap is voor iedereen, spelers, ouders, kinderen van, vrienden van, et cetera!. JULLIE KOMEN TOCH OOK?

Bij deze willen we graag ODO 2 uitnodigen om te assisteren bij het uitserveren van de maaltijden!

Groetjes,
Thom van Waardenburg
Rob van der Hak
Margot de Winter

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
16:00 - 19:00