Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grande Finale 2019

15 juni 2019 @ 16:00 - 21:00

We sluiten het korfbalseizoen af met de Grande Finale 2019. ODO E2, D2, B1, A2 en ODO 5 kunnen morgen kampioen worden, ODO 2 kan lijfsbehoud afdwingen door zelf minimaal een punt te pakken van Weidevogels 2. Kom ODO 2 steunen in die missie, de wedstrijd start om 14:30. 

Bij de laatste thuiswedstrijd van ODO 1 zijn de F-pupillen Team van de Week. We huldigen de kampioenen, nemen afscheid van diverse mensen en staan in het bijzonder stil bij de laatste keer dat Mark Zegwaard in ODO 1 speelt. 14 jaar lang heeft heel ODO van Mark’s dadendrang in de selectie genoten.

De maaltijden worden net als vorig jaar verzorgd door onze beachpartner Smaak & Meer. De maaltijd bestaat uit een luxe broodje hamburger, kipspiesjes, salade en frites. De inschrijving is gesloten bij de teller van 170 deelnemers.

Zelfs zonder de activiteiten die na de laatste competitiewedstrijd plaatsvinden kijken we zaterdag al terug op een mooi seizoen. Een seizoen dat niet mogelijk was door de vele vrijwilligers: coaches, barouders, Praatpaal-makers, commissieleden, teveel om op te noemen. Om jullie te bedanken mogen alle vrijwilligers van afgelopen seizoen tijdens de Grande Finale kosteloos mee-eten! Schrijf je wel vooraf kosteloos in 😉

 

 

Gegevens

Datum:
15 juni 2019
Tijd:
16:00 - 21:00