Beste allemaal,

Vandaag speelde de E1 tegen de E1 van ONDO uit ‘s-Gravenzande. De eerste thuiswedstrijd van het team in deze competitie.
Het was zonnig en warm weer en langs de kant was het publiek ook weer welkom. De kinderen, de coach en de ouders hadden er weer zin in.

Het team ging flitsend van start en liet zien dat ze tijdens alle trainingen niet stil hadden gezeten. Er werd goed rondgespeeld en goed gekeken naar de vrije speler.

Het eerste doelpunt was van Fleur, die dit seizoen nog niet gescoord had in een wedstrijd. Kort daarop zorgde Mees voor de 2-0. ONDO speelde de bal snel naar de overkant als ze de bal onderschept hadden. Maar door goed open te draaien konden we veel ballen onderscheppen.
ODO maakte nog 3 doelpunten en ONDO scoorde nog 2x, zodat de tussenstand na 10 minuten 5-2 was.

De tweede 10 minuten maakten Noëlle-Sophie en Fleur de doelpunten. Er werd heel goed verdedigd en ODO was fel op de bal. Het verschil bleef 3 punten, 7-4.
In het derde kwart lieten we ONDO dichterbij komen en werd de stand voor het eerst in de wedstrijd gelijk, 7-7. Door doelpunten van Noëlle-Sophie en Daantje gingen we de laatste 10 minuten in met een voorsprong van 9-7.
Het laatste kwart was het heel spannend. ONDO kwam steeds dichtbij, het werd zelfs nog 10-10.
Anne maakte gelukkig nog de 11-10. De laatste minuten wisten jullie je hoofd koel te houden en lieten jullie geen doelpunt meer door.
Een knappe prestatie. Jullie waren een beter team, dat hebben jullie ook in de score laten merken.