Dunas 1 – ODO 1 (15-13)

Deze week mochten we het opnemen tegen Dunas. Een ploeg die we al eerder zijn tegengekomen in de voorbereiding van dit seizoen, helaas de enige wedstrijd zonder beeldmateriaal. Maar op deze erg natte en koude  zaterdag mochten we er tegenaan!

Na iets mindere prestaties van het eerste werden deze week de koppen bij elkaar gestoken. Wat kan er beter? En vooral hoe gaan we dit oplossen? Ook was dit de eerste wedstrijd zonder publiek, erg jammer natuurlijk maar we kwamen als snel tot de oplossing zelf nog harder te juichen bij een doelpunt en ook zo de beleving in het team te houden.

De eerste helft ging gelijk op en we waren allemaal gemotiveerd om de punten mee terug te nemen naar Maasland. Bij ieder doelpunt werd gejuichd en als de tegenstander scoorde werd er gezocht naar een oplossing om beter als vak te verdedigen.

Wij kwamen als eerst op voorsprong met doorloop bal van Cynthia. De hele eerst helft ging het gelijk op maar net voor rust scoorde Dunas nog twee keer en gingen we de rust in met 11-9.

Na de tips van Patrick in de rust gingen we vol goede moed naar de tweede helft, de wedstrijd was namelijk nog lang niet gespeeld.

In de tweede helft kwam Joyce ook weer in het veld en heeft gelukkig haar minuten kunnen maken. Helaas hebben we in de tweede helft er niet meer genoeg kunnen scoren en is de wedstrijd geëindigd in 15-13.

Helaas zonder punten terug naar Maasland. Maar ik denk dat we deze lijn moeten doorzetten naar volgende week zaterdag. Dan nemen wij het op tegen KZ Danaïden om 16:00 op het ODO veld. Helaas ook dan zonder publiek….

Deze week weer hard trainen en zaterdag gaan we er weer tegen aan.

Patrick bedankt voor het coachen deze week en ook de reserves bedankt!