ODO E2 – Dunas E1 (8-1)

Hee mensen

Vandaag was de eerste wedstrijd van de competitie. We hadden er allemaal veel zin in. Helaas was Sofie er nog niet bij, volgende week zijn we weer compleet!
Het allereerste schot ging er gelijk in 1-0. Daarna kregen we gelijk een doelpunt om onze oren 1-1. Deze stand bleef wel 10 minuten op het scorebord staan.
Tjerk scoorde hierna prachtig een afgevangen eigen strafworp en maakte de 2-1. Hierna hadden we de korf goed gevonden en scoorden we achter elkaar.
Eerst Ilse, daarna Thijmen 2x en toen Ilse nog een keer. De stand was hierdoor 6-1. Tjerk had het ondertussen niet allen druk met goed aanvallen en verdedigen, maar hij kreeg het ook aan de stok met een wesp. Gelukkig zat Emma langs de kant en kon ze invallen voor Tjerk, terwijl hij zijn gestoken nek kon koelen. De pijn werd gelukkig snel minder en Tjerk kon na de rust weer verder spelen. In het veld scoorde hij gelijk weer een doelpunt, helaas (schapenkaas) was het verdedigd. 7 minuten daarna scoorde ik ook nog een doelpunt dat verdedigd was.

Tussendoor liep Sophie steeds bij haar tegenstander weg om een diep gegooide bal te scoren. Dit lukte steeds bijna, maar net niet helemaal.
Ilse maakte nog een mooi doelpunt voor de 7-1, Thijmen maakte nog een goal die ook verdedigd was. En in de laatste seconden maakte Thijmen er 8-1 van.
Het was een leuke wedstrijd en we speelden goed samen.

Ik geef de pen door aan Tjerk, die over de wedstrijd tegen ONDO mag schrijven.