Dijkvogels F1 – ODO F1 (10-10)

Vandaag vroeg uit de veren, want om 9.00u stond de wedstrijd tegen Dijkvogels op het programma. Helaas was Mees een beetje ziekjes dus kregen we versterking van Daantje uit de F2. Al in de eerste minuten scoorde Anne een doelpunt, waarna Dijkvogels er 2 scoorde. Dankzij 2 doelpunten van Fleur  en 1 van Anne kwamen we weer op voorsprong. Met de rust stond het 4-7 voor ODO dankzij mooie doelpunten van Anne en Noëlle-Sophie.  Na de rust mocht Daantje invallen. Ze heeft mooie kansen gehad, maar helaas wilde de bal er vandaag niet in. Bij Fleur en Feline lukte dit wel, wat de stand tot 5-10 bracht. Dit kon niet meer misgaan, dachten we…. De Dijkvogels bleven echter goed aanvallen en scoorden achter elkaar waardoor de stand werd teruggebracht naar 9-10. In de laatste paar minuten scoorden zij ook nog de gelijkmaker. Vlak daarna volgde het eindsignaal. Geen winst deze keer, maar wel een spannende wedstrijd voor de papa’s en mama’s langs de kant!