ODO D1 – Meervogels/Física D2 (10-3)

Dit was weer een geweldige wedstrijd. Mijn vader die als coach mocht invallen, omdat simon aan het skiën is was heel leuk. In de kleedkamer voor het praatje begon celine te vragen wat het beste is om in de wedstrijd te doen. Iedereen kon wat vertellen en werden de vakken bekent gemaakt. Aanval Noa, Nienke, Tess, Lynn. Ruth ging er in de tweede helft in voor Nienke en in de verdediging bego ik do, jordy, lotte. De wedstrijd begon en in de eerste minuut met een mooie doorloop van Nienke die een aangespeelde bal door Noa zorgde voor 1-0.
Gevolgd door een korte kans van Tess en een afstandschot van Tess 3-0, zo was het in de rust 3-0.
In de tweede helft scoorde Lynn een strafworp 4-0 . Na een eigen doorloop van Tess maakte zij een strafwoorp 5-0, hierna volgde een enorme afstandschot van Lynn 6-0. Voor de tegenstander kwam er ook nog een punt 6-1. Een afstandschot van mij werd het 7-1. Nog twee punten van Do en twee punten voor de tegenpartij. De wedstrijd eindigde met 10-3 we staan nu bovenaan in de competitie. We gaan nu de kerstvakantie in een daarna gaan wij er weer volop tegenaan. Deze keer geef ik de pen door aan Do.

Super goed gespeeld en fijne feestdagen.