ONDO (G) F5 – ODO F3

Hallo iedereen,

Vandaag moesten we tegen ONDO F5. We kenden ze nog niet dus we wisten niet wat we van ze konden verwachten. In het praatje voor de wedstrijd vertelde ik dat we goed in de handen moesten gooien en lekker moesten schieten als het kon. In de verdediging wilde ik dat we eerst onze tegenstander gingen volgen en dan pas de bal onderscheppen. Voordat de wedstrijd begon gingen we inschieten en hoorden we dat de tegenstander ons klein vond. Toen vertelde ik dat we ons daar niks van aan moesten trekken. Want kleine mensen zijn vaak sneller dan grote mensen. Toen de wedstrijd begon kwamen we al snel met 0-3 voor. Helaas scoorde ONDO ook weer dus stond het 1-3. De doelpunten bleven maar vallen en in de rust stond het al 1-7. In de rust vertelde ik dat ik de 10 doelpunten wel wilde halen, maar dat vonden jullie nog niet genoeg, jullie gingen voor de 12. Dat is zeker gelukt, de punten bleven maar vallen. Zo stond het op een gegeven moment 1-14. Maar doordat we dachten dat we toch al hadden gewonnen lieten we de tegenstander vrij staan en konden hun ook weer scoren. 2-14. Maar we waren niet te stoppen en we scoorden er nog 5. De tegenstander scoorden er ook nog 1. Zo kwamen we op een eindstand van 3-19. Wat een stand! Hartstikke goed gespeeld meiden! En Daantje, bedankt voor het invallen.