Fortuna/Delta Logistiek F3 – ODO F2 (5-11)

Deze zaterdag moest het dan echt gebeuren, winnen voor het kampioenschap. Dat was best even spannend, maar we hadden er al het vertrouwen in. We gingen ervoor zorgen dat we goede kansen onder de korf uitzochten, dus van dichtbij schieten. Goed overgooien, dus in de handen en uitstappen als je de bal gooit.  En in de verdediging goed bij je tegenstander blijven.

Doordat dit zo goed ging scoorden we achter mekaar door. Zo stond het na 10 minuten al 1-7 voor ons. Wat een prestatie. In de volgende 10 minuten ging het wat moeizamer, we lieten wat meer ballen door, en zelf scoorden we wat minder. Maar de Fortuna had tuurlijk ook een superspeler dus dat is wel begrijpelijk. Zo stond het in de rust 3-8. In de rust konden we weer eventjes bijkomen zodat we er daarna weer tegenaan konden. We gingen steeds feller reageren op de bal, waardoor we weer kansen konden creëren. Het ging hartstikke goed, zo kwamen we op een eindstand van maar liefst    5-11! Wat een prachtige wedstrijd. Voor jullie allemaal je eerste kampioenschap!