ODO E2 – ALO E1 (6-8)

Vandaag de tweede wedstrijd tegen koploper ALO. De eerste wedstrijd ging verloren met 14-6, waar ALO voornamelijk in de tweede helft liet zien over meer uithoudingsvermogen te beschikken. We wisten dus wat ons te doen stond. Geconcentreerd verdedigen op hun snelle aanval en in balbezit goed de bal rond laten gaan om tot scoringskansen te komen. In de eerste helft ging het verdedigen uitermate goed, maar in balbezit hadden we moeite om de bal strak en snel naar elkaar over te gooien. Desondanks was de ruststand 3-3. Uit de eerste wedstrijd wisten we dat nu de moeilijke periode aan zou breken. Ondanks goed verdedigen wist ALO uit te lopen naar 4-8. Toch lieten jullie het er niet bij zitten en werd in de laatste tien minuten het tempo opgevoerd en scoorden we nog twee mooie doelpunten. Eindstand: 6-8. Ondanks de nederlaag hebben we goed kunnen zien dat jullie in een paar weken enorm gegroeid zijn en elkaar steeds beter weten te vinden. Ook is het leuk om te zien dat jullie erg veel plezier met elkaar hebben en zelfs bij een achterstand gewoon blijven knokken voor iedere bal.