ONDO (G) E2 – ODO E2

Vandaag moesten jullie tegen Ondo E2. Dat kan een zware dobber worden, bij Ondo hebben ze maar liefst 13 E-teams.
Helaas kon coach Marieke vandaag niet mee vandaag omdat zij zelf ook moest spelen. Jullie begonnen de wedstrijd met frisse moed onder leiding van de coach Joost. Door het harde werken en het goed over en rond spelen van de bal kwam de opening in deze wedstrijd na 3 minuten door een mooi samenspel en een doelpunt van Juliette. Helaas viel ook snel de gelijkmaker maar dat weer hield Fleur er niet van om weer op voorsprong te komen. Ze moest alleen wel twee keer laten zien dat ze hem in de mand kon krijgen want de eerste keurde hij af :-((
Het tweede kwart liep wat minder vlot maar wel met heel veel balbezit alleen verdedigde ondo goed waardoor alleen Tijn een doelpunt kon maken. In het derde kwart kwam ondo met wat snelle acties en een aantal lange ballen ineens op gelijke hoogte (4-4).
Dat konden jullie natuurlijk niet op je laten zitten en in het laatste kwart pakten jullie de draad weer op en speelden jullie weer zeer gretig en goed samen. Door een paar mooie onderscheppingen en snelle acties kwamen vielen de ballen weer in de mand en werd de eindstand 4-7.
Hierdoor is de eerste overwinning van de nieuwe E2 een feit. (alleen staat op de knkv site dat ondo heeft gewonnen, de scheidsrechter was nog niet helemaal wakker…) Het is mooi om te zien hoe het team per week beter op elkaar ingespeeld raakt en zoveel lol hebben met elkaar hebben in en om het veld. Ze spelen echt als team en geven elkaar de ruimte in het spel, een genot om naar te kijken.