ONDO (G) E5 – ODO E4

Hallo allemaal,

Vandaag moesten we tegen ONDO E5! Dat is een hoog nummer maar ONDO heeft 13(!) teams in de E dus dat zei helemaal niets. Het was veel beter weer dan vorige week, dus hopelijk ook meer doelpunten! Vorige week wonnen we 5-1 en we willen heel graag kampioen worden dus graag winnen.
Sanne was er niet, en Junaylee was ziek dus we hadden maar 3 kinderen. Gelukkig wilde Thijmen meedoen en hadden we er 4. Iedereen mocht een hele wedstrijd spelen?
We begonnen een beetje in dromenland, en er werden daardoor slechte ballen gegooid. Bij ONDO sprongen de tegenstanders er makkelijk tussen dus daar moesten we op letten! Na 10 minuten stond het nog 0-0 met aan beide kanten veel kansen om te scoren.
Hierna ging het met vlagen een stukje beter, maar soms lette we nog niet op en ineens stond het vlak voor rust 1-0. We kregen nog een strafworp, maar die ging net mis.
In de rust hebben we afgesproken dat iedereen beter op moest letten en dat we dicht bij onze tegenstander moesten blijven. Ook de bal eroverheen konden we beter verdedigen, dichterbij en moeilijk maken. In de aanval moesten wij juist niet die lange bal eroverheen gooien, maar kleine stukjes. Dan kon ONDO de bal moeilijker onderscheppen.
Het ging veel beter! Iedereen deed super goed zijn best en dit resulteerde in de 1-1! Super knap!
We hadden heel veel kansen en maakte het ONDO heel moeilijk! Helaas had ONDO aan 1 kans genoeg (2-1) en wilde bij ons de bal er niet in! Iedereen heeft super goed vrijgelopen en iedereen kreeg een kans op de gelijkmaker, maar de wedstrijd was net tekort! Iedereen had goed zijn best gedaan, en we waren ook heel moe na de wedstrijd. En sommige lagen bijna te slapen in de auto.
Dat we vandaag hebben verloren hoeft natuurlijk niet te betekenen dat we geen kampioen meer kunnen worden! Dus we gaan gewoon door met trainen en proberen alles te winnen!