Fiks F2 – ODO F4

Vandaag alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Tegen Fiks hadden we de vorige keer een leuke wedstrijd gespeeld, vol goede moed gingen we van start. De eerste tien minuten moesten we nog een beetje inkomen en stonden we met 2-0 achter. De tweede tien minuten werd er heel snel overgespeeld en kon de bal veel sneller van de ene kant van het veld naar de andere kant. Frederique die haar mooie turbo-knotten in had scoorde 2-1, daarna Bas 2-2 en Mees voor rust 2-3. Fiks werd een beetje zenuwachtig, want ze konden kampioen worden. Er werd voor de rust en na de rust heel erg goed verdedigd, dicht op de tegenstander, zodat het voor Fiks moeilijk werd. Roos liet aan opa & oma zien die speciaal uit Leiden kwamen wat ze kan en hield haar tegenstander goed in de gaten en stond elke keer aan de goede kant te verdedigen.  In de tweede helft werd er veel geschoten, maar helaas ging de bal er niet in. Fleur had een tegenstander die overal tussen stond en kreeg toch mooi kansen, helaas gingen ze er niet in. Bij Fiks ging het scoren makkelijker, uiteindelijk werd het 7-3. De stand laat niet echt zien hoe de wedstrijd was. Bij het strafworpen nemen nam Iris, twee keer een “echte strafworp”. Knap hoor dat je dit probeert!

We hebben het veldseizoen niet veel gewonnen, maar wat we wel gewonnen hebben is een ontzettend leuk team wat heel goed heeft leren korfballen. Met elkaar hebben we alle wedstrijden gespeeld en het mooi afgesloten met cakejes en een roset. Ik ben ontzettend trots op jullie allemaal!