ODO F4 – Pernix F4 (7-6)

WE …..

HEBBEN ….

GEWONNEN!!!!!!!

Yeah het is ons gelukt om weer te winnen. Na weken van hele goede wedstrijden waar jullie elke week weer zo goed spelen is het gelukt om nu ook echt te winnen. Het was zaterdagochtend vroeg al ontzettend warm om te spelen. De vorige keer dat we tegen Pernix speelden hadden ze allerlei spelers uit hogere teams in het veld gezet. Het was toen een oneerlijke wedstrijd en wilde vandaag laten zien dat ook wij goed kunnen korfballen. De eerste 10 minuten ging het gelijk op 0-1, 1-1 Mees, 1-2, 2-2 Frederique. De tweede tien minuten ging het moeilijker en de goede jongen van Pernis (uit de F1, is toch wel jammer) scoorde zijn vierde doelpunt. Met 2-4 in de rust gingen we in de schaduw drinken. Met was fris water in onze nek vol goede moed op naar de tweede helft. Bas stond twee keer fantastisch vrij bij de paal 4-4! Vlak voor het laatste kwart scoorde Mees nog een keer 5-4. De laatste tien minuten waren heel erg warm, maar jullie gingen er voor. Er werd goed overgespeeld, er werd heel goed en dichtop verdedigd. Iris scoorde twee keer en toen stond het opeens 7-4. Helaas kwam de jongen uit de F1 erin en toen werd het heel spannend. Mees heeft hem geen moment uit het oog verloren, want wat kon hij makkelijk scoren. Het werd de laatste 2 minuten nog onwijs spannend met 7-6 en toen klonk de fluit. De tijd was op.

Wat hebben jullie het alle vijf ontzettend knap gedaan. We hebben als team gespeeld, als team heel hard gelopen, verdedigd, ertussen gesprongen overgegooid en als team gewonnen. Aan het einde hadden we een heerlijk ijsje.

Over twee weken de laatste wedstrijd tegen Fiks, wie weet kunnen we daar ook nog wel van winnen. Aan het einde van de wedstrijd is er in ieder geval een verrassing.