ONDO (G) E1 – ODO E2 (9-11)

Voor de wedstrijd waren jullie al lekker met heel veel andere dingen bezig. Een bal in de bosjes, lekker spelen. dus toch maar even een kleedkamer opgezocht om te proberen de concentratie weer te krijgen.. Afgelopen week uiteindelijk gewonnen met 16-6, maar in het begin wel heel lastig om tegen ONDO te spelen. En ook nu weer maakten ze het ons heel lastig, en gedurende langere tijd. Dat kwam ook door dat ONDO de aangeefpositie verhinderde door er telkens voor te gaan staan. En daar moesten we wel aan wennen……het voornaamste was eigenlijk wel dat jullie niet geconcentreerd waren..

Hele mooie momenten werden afgewisseld met (plaats- en vrijloop-) fouten en toch ook wel hardleers de ballen door het midden weggooien. Hierdoor kwam ONDO vaker als nodig is in balbezit en wist uit de kansen ook goed tegen te scoren. Via een 0-2 voorsprong werd het 1-2 in de eerste 10 minuten. Het scoreverloop was om en om, en na 20 minuten stond het 2-3. In de rust de puntjes op de i proberen te zetten, dus i was heel benieuwd hoe jullie daar op zouden reageren. ‘rust in het hoofd’ werd weer belangrijk….In een spannende 3e 10 minuten gebeurde er van alles met als tussenstand 8-9, nog steeds in het voordeel van ODO. Hotseknotskorfbal van de bovenste plank!! Inde laatste 10 minuten moest het dan gebeuren. Ook ONDO zette alles op alles en het is knap om te zien hoe ze er voor knokten. Via 8-0 en 8-11 leken we een definitief gaatje te slaan en de laatste paar minuten waren bloedstollend. ONDO scoorde nog 1 keer en uiteindelijk floot de scheidsrechter af. 2 punten in the pocket maar oei oei oei het was allemaal niet even mooi. Dat betekent dus niet dat het slecht was , he. Er waren zeker een aantal fases waar er mooi gespeeld en goed gekeken werd,. Mooie acties. En de no-look aangeef pass van Romae mag in het boekje. We gaan dinsdag weer lekker trainen en zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen de Dijkvogels….dan zullen we er weer moeten staan met veel concentratie!!