Avanti/Flexcom E5 – ODO E4 (5-11)

Drukke week voor de E4.

Zo ons kamp zat er weer op en na de vakantie mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen.
Door het verplaatsen van de wedstrijd van voor de vakantie naar de woensdagavond begon nu onsseizoen.
De eerste wedstrijd is tegen de Meervogels E1 dus een sterke tegenstander.
We begonnen de wedstrijd vol goede moed maar we kwamen niet lekker in ons spel waardoor we achter de tegenstander aan liepen. Het was een lastige wedstrijd waar we energie te kort kwamen na de week kamp en de lange woensdag middag en deze wedstrijd hebben we verloren met 2-6. Wende bedankt dat jij er 2 heb in gegooid waardoor we van de nul af zijn 😉

De tweede wedstrijd is uit tegen Avanti E5.
We missen helaas Sven nog steeds door ziekte en hopen dat hij snel weer de oude is om weer lekker met ons mee te spelen.
Vandaag moeten we dus alle 4 aan de bak geen invaller dus een hele wedstrijd voor ons allemaal.
Na een korte warming up en peptalk van de coaches die gelukkig toch mee mochten begonnen we aan de wedstrijd.
Het begon alleen niet zo erg goed :-(( boem 1-0 boem 2-0 achter !! ohh nee niet weer net zoals een woensdag toch.
Maar daar kwam Eva met de opening van ons 2-1.Jeetje wat kregen we veel kansen en wat was de korf een rot korf 5 ballen die er weer uit rollen. Hoe we ook ons best deden hij wilde er echt niet in ook de 2 strafworpen die ik mocht nemen gingen mis. Dat kwam door de zon zullen we maar zeggen. Maar toen helaas boem daar was avanti weer 3-1 na de eerste helft en dus rust.

De tweede helft kwamen we eindelijk een beetje los boem daar is Floris met de eerste en snel gevolgd door Brent met 2 doelpunten. jeetje fijn die zon in onze rug. Nu stonden we ineens voor 3-4 maar van korte duur 4-4 werd het al weer snel.
Oké daar kwam ik weer met de 4-5 en helaas dacht avanti dat kunnen wij ook 5-5 aan het einde van het 3e kwart.
We kwamen op stoom en gingen er in de laatste 10 minuten vol voor. Boem daar begon Brent met zijn 3e doelpunt gevolgd door mij waardoor we op 5-7 kwamen. Oeps van achter verdedigen mag niet eva normaal doe ik dat. Dus nu een strafworp voor avanti, raak 🙁 maar helaas afgekeurd de scheidsrechter had nog niet gefloten, poging 2 en … mis zoef. We speelde heel goed rond en door het snelle spel liepen we heel veel vrij en kregen we vele kansen die we niet altijd even snel wisten om te zetten in een doelpunt. Maar door dit spel kwam Eva ook los en BOEM nog en nog een 5-9 toppers!! zijn wij en snel weer verder op zoek naar nog een doelpuntje en daar kwamen de nummer 10 en 11 aan door mij gemaakt. Eindstand 5-11 en wat hadden we een lol en wat speelde we lekker samen, helaas wist Merel de korf niet te raken.