ODO B1 – Avanti/Flexcom B2 (14-10)

Hoi allemaal,
vandaag stond er weer een wedstrijd tegen Avanti op het programma. Vorige keer hebben we met een krappe 10-11 van ze gewonnen, waar we in de tweede helft zelfs eerst 8-2 hebben achter gestaan. Deze keer mocht dit van Frits (en van onszelf natuurlijk) absoluut niet meer gebeuren. Met een goede moed gingen we de wedstrijd in. Het ging heel gelijk op. Scoorden wij er een, scoorden zij er ook weer een. We hebben lang 4-5 achter gestaan maar in de laatste minuut van de tweede helft scoorde Cas nog de gelijkmaker en gingen we met 5-5 de rust in. Na de rust ging het in het begin weer precies hetzelfde en hebben we zelfs een tijdje achter gestaan. Maar ineens begonnen we meer te scoren, iets waar we in de eerste helft nogal veel moeite mee hadden. We liepen steeds meer uit en stonden op een gegeven moment 11-8 voor. Even later mocht Iris uit de C1 ook nog even komen spelen. Frits wilde haar graag in de aanval hebben, maar omdat het scoren snel ging hebben we haar zo’n 4x gewisseld. Uiteindelijk hebben we onszelf weer bewezen en hebben we met een mooie 14-10 als einduitslag gewonnen. Ik ben trots op ons!!!!