ODO F1 – Nieuwerkerk F1 (8-11)

Zaterdag speelde ODO F1 tegen de koploper van de poule, Nieuwerkerk F1. Nieuwerkerk is een maatje te groot, maar wel een erg leuke tegenstander om tegen te spelen en vooral veel van te leren. Elke week spreken we voor de wedstrijd af: op tijd gooien en aan de buitenkant gooien. En tegen deze tegenstander moet dat zeker, want de jongens van Nieuwerkerk springen overal tussen. ODO ging goed en fel van start en dat werd beloond met een mooie doelpunt van Emma, 1-0! Nieuwerkerk wist ook te scoren en na 10 minuten stond het 1-1. Complimenten! De tweede tien was chaos, ODO ging helemaal mee in het tempo van Nieuwerkerk. De bal leek wel heet, als we de bal hadden onderschept werd de bal meteen weer weggegooid in de handen van de tegenstander. Wel lekker snel gegooid, maar niet aan de buitenkant! We kwamen er snel 3 achter en Emma mocht erin als super speler. Dat bracht wel iets meer rust, met 5 tegen 4. De rust gingen we in met 2-5. Helemaal niet slecht, maar toch kon het nog beter! In rust weer verdere afspraken gemaakt, hoe kunnen we zorgen dat de tegenstander niet scoort? Vooral door zelf de bal in bezit te hebben! Dus rust aan de bal. 2e helft was echt genieten. Iedereen ging er vol voor. Goed geprobeerd bij de tegenstander te blijven, vechten voor elke bal, de tegenstander blokken en in de aanval goed rond blijven spelen. De eindstand werd uiteindelijk 8-11. Een hele knappe prestatie. Jammer dat we niet meer van zulke tegenstanders hebben! Volgende week tegen Valto, dan gaan we er weer voor!