Nieuwerkerk F3 – ODO F2

Vandaag moesten we tegen Nieuwerkerk F3. We hadden nog nooit tegen hun gespeeld, dus we wisten niet wat we konden verwachten. Wel wisten we dat we gelijk stonden aan hun in de poule, dus het kon nog best moeilijk worden. Maar wij hadden Feline bij ons uit de F1 voor extra hulp! In totaal waren wij met 4 spelers, dus moesten we allemaal een hele wedstrijd spelen!

Aan het begin van de wedstrijd scoorde Nieuwerkerk al snel 2 doelpunten. Maar wij laten ons niet wegjagen en we dachten wij scoren er ook even 2! En daarna nog 2!

Toen was het rust en stonden we 2-4 voor!
Het schieten ging heel goed, maar het overgooien was wat moeilijker. Dus moesten we beter kijken naar wie we gooiden. Ook wilden we proberen een doorloopbal te scoren, dat was wel een uitdaging maar we wilden het wel proberen.

De tweede helft begon wat moeizamer, Nieuwerkerk had weer gescoord 3-4. Maar doordat we goed overgooiden scoorden we er al snel weer 2! Nieuwerkerk kreeg dus een superspeler, maar wij laten ons niet zomaar wegzetten en we onderschepte de bal nog steeds heel veel. Ondanks dat scoorde Nieuwerkerk er nog 1. Nu stond het 4-6. We hadden nog maar een paar minuten op de klok, dus de overwinning kwam in zicht! Doordat we goed bleven spelen scoorden we er weer 1! Nieuwerkerk kwam nog terug en scoorde er ook 1. Maar gelukkig was het tijd dus hadden we alsnog gewonnen met 5-7!!