ODO F4 – ZKV (Zu) F1

Wat hebben we vandaag een goede wedstrijd gespeeld tegen ZKV. Vijf enthousiaste spelers stonden te trappelen om te beginnen. Roos speelde de eerste helft en ging daarna afzwemmen en is in het bezit van een mooi C diploma. Gefeliciteerd Roos!
De wedstrijd ging constant gelijk op we kwamen 1-0 achter, maar al snel scoorde Iris 1-1. We hadden daarna veel kansen maar de ballen wilden er niet in. Vol verwondering heb ik staan kijken hoe knap jullie naar elkaar overspeelden, ballen afvingen en weer probeerden te scoren. Het werd 1-2 en daarna 2-2 door een afstandsschot van Fleur. In de rust na wat te drinken gingen we weer net zo knap door. Ook daar ging het weer gelijk op. Fleur scoorde er twee en Bas een mooi doelpunt. Mees had een lang meisje die veel duwde. Dat viel niet mee, maar je hebt het knap gedaan Mees! Einduitslag 5-5. Helemaal terecht.