ODO B1 – Dijkvogels B1 (11-9)

Hallo allemaal, deze week moesten we tegen Dijkvogels B1, een moeilijke tegenstander en veel spanning. We begonnen de wedstrijd goed, alleen helaas scoorde zij der meer. We gingen de rust in met een 3-6 achterstand dus nog niks was verloren. Na de rust gingen we der weer volle bak tegen aan! Dat zag je ook aan de score, want we liepen in tot een 6-6. Ook werd de 6-6 gemaakt door een mooie strafworp van Jordi. Toen begon het leuk te worden want we scoorde vlak daarna de 7-6 en die stand bleef een tijdje. Vervolgens maakte zij de 7-7 maar liepen wij uit tot een 11-7 voorsprong met nog maar 4 minuten op de klok. Helaas scoorde zij der nog wel 2 aan het einde maar dat mocht de pret niet bederven. Iedereen was super blij en ook Frits was onwijs trots op ons! Het was een hele leuke en vooral spannende wedstrijd. Volgende week gaan we der tegen aan!