ODO F3 – Eureka F1 (4-1)

We hebben weer GEWONNEN!
Afgelopen zaterdag speelden we voor de tweede keer tegen Eureka. Maud speelde voor het eerst mee. Na veel trainen en een A diploma op zak, speelde ze haar eerste 20 minuten. Dat ging hartstikke goed Maud!
Vol vertrouwen gingen we de wedstrijd in, maar ook Eureka was een stuk beter geworden, waardoor we minder kansen kregen dan de vorige keer. Toch speelden we de meeste tijd op eigen helft en ontstonden er vanzelf mooi kansen voor ODO. Het eerste doelpunt kwam van Mees, vlak voor de rust scoorde Sophie 2-0. Na een lekker bekertje limo en de afspraken om goed een treintje te maken en met een hand te gooien gingen we beginnen aan de tweede helft. Aaron zat trots achter het scorebord, te wachten op meer doelpunten. Wat ging het goed met een hand gooien, sommige durfden zelfs al een lange bal eroverheen te gooien. Roos lukte het al om soms mooie strakke ballen te gooien. Helaas werd het 2-1 ondanks het goede verdedigen. Angali hield haar meisje heel goed in de gaten en stond als een kanjer te verdedigen, net als de anderen. Gelukkig scoorde Mees 3-1 en werd het iets minder spannend. De laatste tien minuten waren we allemaal erg moe, toch lukte het Sophie om voor de tweede keer te scoren, knap hoor!

Woensdagavond spelen we tegen Sperwers thuis. We gaan eerst om vijf uur met elkaar pannenkoeken eten in de kantine. Hopelijk is onze zieke Anne er dan ook weer bij, dan zijn we weer compleet.
Wilco bedankt voor het helpen met coachen, hopelijk knapt mijn stem snel op!