RWA F2 – ODO F2

Hallo allemaal,
Vandaag gingen wij onze 2e wedstrijd spelen. We moesten heel
vroeg vertrekken. Vorige week hadden we net verloren 5-7.
We begonnen goed! Het overspelen ging heel goed. Jasmijne onderschepte veel ballen en al snel stonden we 2-0 voor. Hierna ging ook RWA scoren en was het 1-3. Sofie scoorde zelfs 1x van heel ver.
Het verdedigen ding goed, iedereen bleef heel dicht bij zijn tegenstander. Joep blokte zelfs zijn tegenstander door goed een dakje te maken. Helaas ging ook RWA scoren en werd het gelijk 3-3. Na goed samenspelen met elkaar scoorde Tjerk de 3-4.
De tweede helft werd heel spannend 4-4. Ilse liep heel goed vrij. We hadden veel kansen, maar hij ging er niet in. De wedstrijd duurde jammer genoeg 10 minuten te lang, 5-4 verloren. Wel wonnen we de stafworpen, 3-4!
Deze week willen we goed oefenen met ertussen springen om de bal te onderscheppen en met schieten.