Eureka F1 – ODO F3

Vanmorgen vroeg vertrokken we naar Rotterdam-Zuid. Na een goede oefening  en overwinning vorige week thuis tegen ONDO hadden we er weer zin in.  Helaas was onze topscoorder van vorige week Anne er niet bij, omdat haar oom & tante gingen trouwen.

De wedstrijd begon gelijk goed, we hadden bijna alleen maar de bal, we speelden op ons deel van het veld en we bleven maar schieten, de bal vangen en weer schieten. Er werd goed gekeken wie er vrij stond en soms werd er een bal overheen gegooid. Vrijlopen is nog erg moeilijk, maar toch wisten jullie goed naar elkaar te gooien. Of er werd hard achter een bal aan gerend. Na ongeveer 50 kansen was het met rust 0-0, wat jammer want de score had heel anders kunnen zijn. Eureka had nauwelijks kansen gehad dus vol goede moed gingen we verder. In het derde kwart, werd er heel goed overgespeeld, vrijgelopen en schoot Sophie er een prachtige bal in vanaf de zijkant 0-1! Wat waren we blij en wat een mooi doelpunt. Even daarna werd het 0-2 door een mooie bal van Aron! We gingen door op zoek naar kansen, Mees schoot verschillende keren mis en bij Aron en Sophie gingen ze er ook niet in. Eureka had nauwelijks de bal en als ze hem hadden stonden we zo als kanjers te verdedigen en hadden we m zo weer onderschept. Angali hield haar meisje constant in de gaten, bleef er goed bij en onderschepte mooi ballen. Roos speelde haar aller eerste wedstrijd en miste net een mooie kans onder de paal. De stand bleef 0-2, het had veel meer kunnen zijn, maar wat maakt het uit, we hebben GEWONNEN!!!

Ik ben super trots op jullie hoe jullie vandaag, maar ook vorige week hebben gespeeld. Met elkaar, in een treintje via de zijkant van het veld de bal naar de andere kant overgooiden om zo bij de paal vrij te staan. Op alle kansen en mooie ballen die zijn geschoten. Volgende week tegen onze buren van CKC Maassluis, ik heb er zin in!