ODO A1 – De Meervogels A2 (9-15)

Zaterdag speelden we tegen De Meervogels, de huidige koploper in onze poule. Omdat Meervogels met 2 punten meer bovenaan staat was het aan ons de taak om de winst te pakken en daarmee weer mee te draaien in de kop. Helaas zat het weer niet mee vandaag (en dan bedoel ik natuurlijk de regen) maar dat mocht ons niet weerhouden om de punten te gaan pakken. We begonnen de wedstrijd en al snel lag het eerste doelpunt erin. De eerste minuten ging het nog gelijk op maar daarna verzwakten al we en werd er niet meer gescoord aan onze kant. Meervogels bleef scoren wat er voor zorgde dat zij steeds meer op ons uit konden lopen. De lust om te winnen verdween en de doelpunten aan onze kant vielen niet. Dit zorgde ervoor dat we de rust in gingen met een 3-13 achterstand. In de rust werden we er ons allemaal wel van bewust dat als we de punten nog wilde meenemen we nu echt ook moesten willen winnen. Ook de onnodige fouten in de uitwerking en de verdediging moesten eruit en vooral moesten we weer met plezier gaan spelen, als een team. De tweede helft begonnen we fel. De doelpunten begonnen weer te vallen aan de kant van ODO en Meervogels had hier moeite mee. De verdediging bleef scherp en dat zorgde ervoor dat Meervogels het moeilijk had om nog te kunnen scoren. Ondanks de sterke tweede helft scoorden we helaas niet genoeg doelpunten om Meervogels in te halen en om de winst te pakken. Wel heeft het ervoor gezorgd dat we goed teruggekomen zijn en met een stand van 9-15 de wedstrijd afsloten. Helaas dus geen winst voor de A1 deze week. Laten we het spel en het plezier wat we de tweede helft hebben laten zien meenemen naar volgende week en het veldseizoen tegen ALO positief afsluiten! Alle invallers en reserves natuurlijk bedankt, het volgende stukje mag Daphne schrijven. Tot volgende week!