ODO F1 – De Meervogels F1 (6-6)

Hallo TOPPERS van de F1!

Wat een wedstrijd!!!! De uitwedstrijd tegen de Meervogels was ook een leuke en goede wedstrijd van F1, waarin uiteindelijk 13-9 werd verloren. De wedstrijd zou dus niet makkelijk worden en Meervogels had tot nu toe ook alles nog kunnen winnen. Daarbij was Minke helaas afwezig, dus moesten we het zonder koningin onderscheppen doen. Maar gelukkig was koning onderscheppen Duncan wel aanwezig! We spraken voor de wedstrijd af om goed druk te zetten, als Meervogels de bal had onderschept, en niet de bal er zomaar overheen te laten gooien. De eerste 10 minuten waren wat lastig en Meervogels kon toch 4-1 voorkomen. Frodo maakte een heel mooi afstand schot. De tweede 10 minuten ging het veel beter! Goed bij je tegenstander en moeilijk maken met gooien. Daardoor konden we vaak de bal onderscheppen en zelf scoren! 2 Van Frodo (waaronder een mooie onderschepping bij de korf, heel hard lachen en heel nonchalant snel scoren!) en Juliette een mooie van afstand (wat een ver schot!). Rusten met 4-5. De tweede helft bleef het erg spannend. Zo gaaf om te zien, ondanks dat jullie moe werden, er voor bleven vechten. Duncan kon nog 2 mooie doelpunten scoren. 1 van heeeeel ver en 1 van dichtbij, heel beheerst en daarom misschien wel mooier dan die van ver! Eindstand 6-6 tegen de koploper! Romae verdient ook een grote pluim, heel goed verdedigd en tegenstander moeilijk gemaakt met gooien! Dat is zeker een groot aandeel van de goede verdediging geweest (maar 6 doorgelaten).
Ik ben heel trots op jullie doorzettingsvermogen en vechtlust deze wedstrijd. Smaakt naar meer! Op naar volgende week!