RWA 3 – ODO 2 (14-18)

Beste lezers,

Nog voor de eerste teampjes moesten vertrekken, stond odo 2 klaar om richting RWA te gaan. Het was nog mistig en er waren veel kleine oogjes.

Toch heeft dit ons niet tegengehouden om scherp te beginnen aan de wedstrijd tegen de nummer twee. De eerste 20 minuten waren we ‘on fire’ terwijl RWA nog wakker moest worden. We stonden met 4-11 voor. Na 20 minuten ging het gas er op bij RWA en namen ze de ene na de andere doorloop. De heren hadden moeite met voor verdedigen en de dames waren kwetsbaar op de eerste meters achteruit. De ruststand was 8-11.

In de rust werd verteld dat we vooral veel vertrouwen moesten houden in ons zelf en het aanvallend door moesten zetten en verdedigend moesten ontregelen. We hebben het eerst nog even spannend gemaakt, RWA kwam terug tot 1 doelpunt verschil. Ondanks dat we ons hoofd veel koeler hadden kunnen houden, hebben we de punten toch mee naar Maasland genomen.

Volgende week staat de koploper GKV op het programma.