Excelsior (D) E2 – ODO E2 (12-13)

Oei oei oei wat was dit een vreemde en toch ook weer mooie wedstrijd!

Vooraf zou je denken het wordt een wat makkelijker wedstrijd, Excelsior had al een paar keer verloren. Maar zoals zo vaak moet je daar niet al te vast aan houden. Excelsior begon heel fel en had met een paar lange ballen al laten zien heel scherp te zijn vandaag. En ODO was nog niet helemaal bij de les, iets te vaak gebeurde er hetzelfde wat jullie niet konden volgen. Zo kon het zomaar gebeuren dat zij een voorsprong opbouwden in de 1e helft, van 3-1 naar 6-2 en zelfs 9-3 met rust! Excelsior had eigenlijk maar 1 of 2 schotkansen nodig om te scoren, en ODO kreeg ook veel kansen maar deze gingen er niet in. In het praatje van de rust hebben we het weer gehad over ‘druk zetten’ bij het uitverdedigen, naar de bal blijven kijken en zelf de kansen er in gooien. En, wie weet wat er dan allemaal nog mogelijk is?? Nu, we hebben het geweten. Als leeuwinnen gingen jullie aan de 2e helft beginnen en al snel zag je dat jullie er in slaagden om druk te zetten, de bal te heroveren en de kansen dit keer beter te benutten…..via 9-5, 10-5 slaagden jullie er in steeds dichter bij te komen. En eindelijk waren we er, de 10-10 werd gemaakt en zelfs een 10-11 voorsprong! Iedereen werd een klein beetje gek (in het veld en langs de lijn) en met nog een paar minuten te gaan kon het ook nog alle kanten op gaan. Via 11-11, 11-12  en 11-13 werd deze knotsgekke wedstrijd met 12-13 door ODO gewonnen!!!! En zo zie je maar, geef nooooooiiit op!!