Phoenix A1 – ODO A1 (8-10)

Nadat we vorige week de eerste 2 punten hadden gepakt, waren we vast besloten om ook vandaag de punten mee naar Maasland te nemen. De wedstrijd bij Phoenix op groot veld was toch weer even wat anders nu we aan de kleine velden bij ODO gewend zijn. Uiteraard lieten wij ons hier niet door weerhouden en net toen de zon weer begon te schijnen begon de wedstrijd. In de eerste helft liepen we langzaam uit op onze tegenstander en konden we de rust in gaan met een 4-7 voorsprong. In de rust werd gezegd dat we deze voorsprong moesten uitbreiden, iets dat na de rust niet helemaal lukte want Phoenix kwam terug tot 6-7. Wij geven onze voorsprong natuurlijk niet zomaar weg en zo kwamen we na een moeizame 2de helft tot de eindstand van 8-10. Het eindsignaal had nog maar net geklonken toen het opeens hard begon te regenen, waardoor we snel naar binnen vluchtte om onze 2de overwinning te vieren. Volgende week gaan we weer vechten om de punten in Maasland te houden tegen Excelsior en dan mag Ilse het stukje schrijven.