Opstellingen 19 februari D-C-B team

Afgelopen weekend werden er leuke wedstrijden in de Hofstede gespeeld. Beginnend met Odo D2 om 9 uur in de vroege ochtend en Odo 1 als afsluiter van de avond.  Wat fijn om te zien dat er ook weer publiek op de banken zat, wat zorgde voor een gezellige sfeer in de zaal. Daarnaast was er voor de thuisblijver bij een aantal wedstrijden een lifestream aanwezig.

Elke week is het weer een uitdaging om teams compleet te krijgen. Ook in Maasland zijn spelers getroffen door het coronavirus of hebben spelers een blessure opgelopen. Beterschap!!! Door spelers en ouders wordt dan ook flink meegedacht om wedstrijden door te laten gaan en geven hun wensen en ideeën door bij de trainers. Gelukkig heeft Odo wedstrijdsecretarissen die een compleet beeld hebben welke spelers het beste in kunnen vallen. Door bijvoorbeeld spelers te vragen van teams die op dat moment geen wedstrijd spelen of zijn geannuleerd. Mocht er vragen zijn over de wedstrijden van de aspiranten met betrekking tot het invallen of het reserve staan bespreek dit met de wedstrijdsecretaris. Voor de aspiranten is dat Sabrina Verbarendse (06-55817158). Maak hier gerust gebruik van, want het zelf regelen levert andere uitdagingen op en eventuele teleurstellingen bij andere spelers.