De Rabo Clubsupport stembussen zijn geopend!

De Rabo Clubsupport stembussen zijn weer geopend! Kunnen we ook weer rekenen op jouw stem?

Heb jij een rekening bij de Rabobank? Dan mag je meedoen met Rabo Clubsupport. Een leuke actie van de Rabobank waarbij jouw stem geld waard is. Geld dat ODO goed kan gebruiken om onze mooie vereniging en clubhuis nóg mooier, gezonder en duurzamer te maken.

Nu we het buitenterrein en de kantine flink hebben aangepakt, sparen we voor de verdere aankleding van de kantine, het verbeteren van de internetvoorziening en waar nodig vervangen en aanvullen van trainingsmaterialen.

Stemmen
Stem dus tussen 4 en 25 oktober op ODO bij Rabo Clubsupport via jouw Rabo bankieren app of www.rabobank.nl/clubsupport. Hier vind je ook alle informatie over hoe je kunt stemmen via de Rabo bankieren app.

Alvast hartelijk dank!

ODO Rabo Clubsupport