Trainen in de zaal vanaf 17 oktober

Vanaf dinsdag 17 oktober gaan we al weer in de zaal trainen. Onderstaand het eerste overzicht met de tijden. Laat spoedig weten als niet lukt om op de aangegeven tijd trainen te geven. Dit schema is altijd terug te vinden onder korfbal > trainingsschema.


Zoals meestal in de eerste weken van de zaalperiode zijn er wat wijzigingen door vakanties, oefenwedstrijden enzo. Dit jaar is dat niet anders, daarom oplet voor de afwijkingen op bovenstaande schema tot aan de start van de competitie.

Dinsdag 17 oktober
In de herfstvakantie trainen alle ploegen één keertje. Alle ploegen trainen volgens het bovenstaande schema. Verzoek aan de trainers om deze gelegenheid te gebruiken en daarmee de gehuurde zaal niet leeg te laten staan.

Woensdag 18 oktober
In verband met de herfstvakantie geen trainen voor de F.

Donderdag 19 oktober
In verband met de herfstvakantie geen trainen voor alle ploegen.

Zaterdag 21 oktober
Trainen voor ODO 1+2 om 15:00-17:00 in de Hofstede.

Dinsdag 24 oktober
Geen wijzigingen.

Donderdag 26 oktober
Voor de Haagse korfbaldagen speelt ODO1 om 19:40 thuis tegen Phoenix. En om 21:00 Dijkvogels-Alo. De training van ODO B1/B2 is dan voor een keertje op woensdag 25/10 om 19:00 in de Lentiz hal. De training van ODO 2 vervalt. De D1+D3 zullen iets eerder moeten stoppen donderdag.

Zaterdag 28 oktober
Eerste training Kangoeroes in de Hofstede. Oefenwedstrijd voor ODO 2 om 17:00 in de Hofstede. Haagse korfbaldagen voor ODO 1+A1 uit.

Dinsdag 31 oktober
Voor de Haagse korfbaldagen speelt ODO 1 om 19:40 thuis tegen Dubbel6. En om 21:00 Daniaden-Valto. De training van de A1/A2 en ODO 2 is dan op woensdag 1 november in de Lentiz hal. A1+A2 om 19:00 en ODO 2 om 20:15. De C1+C2 zullen iets eerder moeten stoppen dinsdag.

Donderdag 2 november
Geen wijzigingen.

Zaterdag 4 november
Oefenwedstrijden voor de meeste team. Overzicht volgt.

Zaterdag 11 november
Eerste competitieronde. Conceptprogramma nog niet bekend.