26 augustus – Geen vrijdagavond Kubb

Plaatje site

Aanstaande vrijdag is het alweer de laatste vrijdag van de maand. En in principe dus de hoogte tijd is voor Vrijdagavond Kubb. Nu heeft een heel deel ‘vaste’ Kubb spelers wat anders te doen vrijdag. En er is ook schoonmaak. Mocht je toch willen spelen, het is er goed weer voor, laat het dan even weten. Spullen zijn er dus geen probleem. Bij geen ander bericht dan dit gaat het niet door.

Instagram

Hoe en wat

  • Op Vrijdagavond Kubb doen we niet moeilijk met competities, ladders of punten. Het gaat erom om een leuk spelletje te spelen spelen, roddels uitwisselen, nieuws bepreken en een drankje doen. Het eerste potje begint om 20:30 uur. En om 23:00 moet het licht eigenlijk uit.
  • Leden en vrienden van ODO zijn welkom zo’n beetje vanaf de junioren leeftijd. Ook ouders die een houtje willen werpen zijn van harte uitgenodigd. Opgeven is niet nodig je kan gewoon op eigen houtje komen. Inmiddels hebben we er een setje bij zodat er wel met zo’n twintig personen tegelijk gespeeld kan worden op het gras. 
  • Neem allemaal wel een pinpas mee, de kantine is open, maar er kan alleen gepind worden tijdens de Kubb. Deelname kost je verder niks.
  • Als je nog nooit Kubb hebt gespeeld is dat geen probleem. De regels zijn eenvoudig en prima uit te leggen tijdens het spelen. Kijk de video voor een introductie.
  • Als het trouwens (toch) onophoudelijk blijft regenen slaan we over, maar dat zal dan wel op de site verschijnen.

29 april // 27 mei // 24 juni // 29 juli // 26 augustus // 30 september