ODO C1 – Excelsior (D) C1 (9-3)

Beste C1,

De laatste wedstrijd stond 28 mei op het programma. Na vijf winstpartijen was het kampioenschap al binnen. In deze resterende wedstrijd was plezier dan ook de boodschap. Dit heb ik terug gezien in een leuke wedstrijd korfbal. Waar ook de complimenten uit mogen gaan naar onze tegenstander Excelsior die fel, sportief en leuk korfbalde. Ondanks dat deze ploeg 0 punten uit 6 wedstrijden heeft, vond ik dit zeker geen onaardige ploeg. Echter, wij maakten de doelpunten. Uiteindelijk tellen alleen de goals wat de eindstand wordt. In deze laatste wedstrijd was dat 9-3. Wederom behoorlijk wat doelpunten. Iets wat wij de 2e helft van de competitie een stuk beter doen dan in de 1e helft van de competitie. In plaats van 2-2 of 2-1, zien we nu uitslagen als 11-8 en 9-3. En dat maakt het spelletje voor iedereen een stuk leuker :-).

Dank gaat uit naar Cas (D1) en Wim (scheidsrechter) voor bewezen diensten.

Ondanks dat de laatste wedstrijd gespeeld is, zit het seizoen er nog niet op. Op de dinsdagen 31 mei en 7 juni wordt er nog gewoon getraind. Woensdag 1 juni onze teamafsluiting en zaterdag 4 juni is de Meat Up. Check ook even de info betreft SKB, wellicht worden jullie nog ergens ingezet…